ANGRY NERDS

Zonder bullshit: Angry Nerds is vooral goed in programmeren, ontwerpen, ontwikkelen en implementeren. En we houden van aanpakken. Afspraak is afspraak en deadline is deadline.
Geen blabla, maar ICT-oplossingen die werken.

Angry Nerds werkt voor multinationals, MKB’ers en alles wat daartussen zit, vanuit Amsterdam en Rotterdam. Voor grote infrastructurele ICT-projecten zijn we niet echt in de wieg gelegd.
Wel voor alles wat met websites te maken heeft, voor de effectieve inzet van social media, hosting, de ontwikkeling van desktop en webbased applicaties en voor het ontwerp en het realiseren van mobiele sites, games en apps.

Angry Nerds bestaat voor 100% uit developers en designers. Pure nerds dus, maar niet van die contactgestoorde. Specialisten op hun eigen vakgebied, creatief en voorlopers in het bedenken en ontwikkelen van zinvolle oplossingen. Het draait tenslotte allemaal om het resultaat dat onze opdrachtgevers daarmee kunnen behalen.

Als opdrachtgever heb je altijd rechtstreeks contact met de specialisten die voor je aan het werk zijn. Dat is logisch zou je zeggen, maar dat is lang niet bij alle ICT-bureaus de praktijk.
Korte lijnen, no nonsens: als het niet van die afgelebberde termen waren, zouden we ze gebruiken voor Angry Nerds. Volg ons op Twitter en Facebook voor een betere kennismaking. Liever één op één-contact met een van de nerds? Bel 010 – 254 00 70 of mail: info@angrynerds.nl .

3


Nerd1