WORDPRESS WEBSITES

Wereldwijd zijn er ontzettend veel tevreden eigenaren van websites die zijn gemaakt in Wordpress. Dit systeem kenmerkt zich door haar gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en flexibiliteit. Voor onze experts heeft Wordpress geen enkel geheim meer. Binnen Wordpress is er voor al uw wensen een gepaste oplossing.

GEBRUIKSVRIENDELIJK CMS

Wordpress is een uitermate gebruiksvriendelijk systeem, dit wordt gezien als één van de belangrijkste redenen van de populariteit van WordPress. Ook als u er geen ervaring mee heeft zult u er snel mee kunnen werken. In het CMS van WordPress kunt u uw complete website beheren. U kunt eenvoudig alle inhoud op uw website beheren.

Doorlopende ontwikkeling

Er zijn wereldwijd duizenden programmeurs die continue bezig zijn om WordPress te verbeteren. Voor de optimale prestaties van uw zorgt WordpPress doorlopend voor updates die simpel zijn te installeren. Dit zorgt ervoor dat WordPress een uitermate modern CMS is en blijft.

Responsive websites in WordPress

Uw website in WordPress wordt mooi getoond op desktop, mobiel en op tablet. Dit zorgt ervoor dat iedere type klant op iedere moment optimaal kan worden bediend. Ook de backend is responsive zodat u via iedere device uw inhoud van de website kunt beheren.

Zoekmachine optimalisatie en WordPress

De code van WordPress zit zo in elkaar dat Google het goed kan doorlezen. Dit draagt er aan bij dat uw website goed vindbaar is in Google. Hoe beter je code in elkaar zit, hoe beter voor Google. Verder zijn er veel plugins beschikbaar die u kunnen helpen om uw website beter vindbaar te maken. 

Geschikt voor ieder budget

Wordpress is geschikt voor zowel grote als kleine websites. Ook voor een kleiner budget biedt WordPress goede oplossingen. Op internet zijn duizenden templates beschikbaar die kunnen fungeren als basis voor uw website. Dit is een goedkopere oplossing.

Goede beveiliging

Doordat er zoveel developers aan WordPress werken wordt ieder lek in de beveiliging snel opgemerkt en gedicht. In een update wordt dit altijd verwerkt. Binnen een paar klikken kunt u er zelf voor zorgen dat uw website weer beschikt over de nieuwste software.

Wordpress is een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem, zowel voor de gebruiker als de webbouwer. Iedereen kan er redelijk snel mee leren werken. Het zelf beheren van pagina’s, nieuws, portfolio, teksten, afbeeldingen is erg eenvoudig. Waar WordPress ooit ontstaan is als typisch blog systeem, is het de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig CMS (Content Management Systeem) dat voortdurend in ontwikkeling is. WordPress is gratis. Het klopt inderdaad dat de software (broncode) van WordPress voor iedereen gratis beschikbaar is. 
Een van de succesfactoren van een site / blog is traffic, ofwel verkeer naar de site. Hierin kan social media een grote rol spelen. Een groot voordeel van WordPress is dat het kinderlijk eenvoudig is om je website te koppelen aan social media. Het slim toepassen van de mogelijkheden kan namelijk wezenlijk bijdragen aan de realisatie van je doelen. Je kunt feeds weergeven of mensen via social media laten inloggen.
WordPress biedt je standaard al veel functionaliteit. Toch zul je zien dat je daar maar zelden voldoende aan hebt. Gelukkig is WordPress is super schaalbaar en flexibel. Zelf beheren we WordPress websites met ruim 10.000 pagina’s, het is eenvoudig om extra talen te koppelen en het is zelfs mogelijk om verschillende websites binnen 1 WordPress omgeving te laten draaien via een WordPress Multisite installatie

 
WORDPRESS OFFERTE AANVRAGEN

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Nerd1