Magento Webshops

Magento is het populairste systeem voor webshops op dit moment. In dit stabiele systeem bieden wij u, als Magento experts het complete pakket aan, van betaalkoppelingen, tot voorraadbeheer en facturatie. Zonder problemen of drempels kunnen uw producten simpel worden verkocht aan alle landen en in iedere taal.

Optimale snelheid

Uw webshop zal altijd snel blijven functioneren, ongeacht het aantal producten. Angry Nerds beschikt over krachtige servers welke ervoor zorgen dat uw webshop optimaal kan presteren. Onze servers zijn volledig geoptimaliseerd voor het draaien van Magento webshops om zo het maximale eruit te kunnen halen.

Uitgebreide betaal- en verzendmethodes

Een webshop is natuurlijk niet compleet zonder een passende betaal- en verzendoplossing . Bijna ieder groot bedrijf heeft hiervoor een plugin voor Magento ontwikkeld die naadloos samenwerkt met uw webshop. De betaling en verzending vindt plaats zonder dat u hierbij na hoeft te denken.

Social media plugin Magento

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit het online landschap. Ze zijn uitermate geschikt om razendsnel informatie te verspreiden en daarom wordt er professioneel handig gebruik van gemaakt. Alle social media kanalen zijn te koppelen aan uw shop en individueel aan uw producten.

E-mailmarketing in Magento

E-mailmarketing biedt voor webwinkeliers een uitgelezen kans om meer te halen uit hun relaties. In Magento kunt u dit rechtstreeks doen vanuit het CMS en u kunt plugins van gerenommeerde e-mailpartners zoals Mailchimp koppelen aan uw shop. Alle e-mailadressen van uw klanten worden allemaal automatisch geimporteerd.

Geoptimaliseerd voor Google

Magento is zoekmachine vriendelijk, waardoor uw webshop en artikelen zeer goed geindexeerd zullen worden wat resulteert in hoge rankings in de google lijst. Tevens zit er standaard in Magento een Google XML Site Map met een volledig overzicht van uw producten. Daarnaast zijn er nog meer SEO opties die vanuit CMS zijn te beheren.

Schaalbaarheid

Magento bevat een complete toolset die de groei van uw onderneming kan ondersteunen en bewerkstelligen. Het platform is ontwikkeld om hoge traffic volumes, zeer uitgebreide productportfolio’s en mogelijke internationale groei te ondervangen. U kunt continu inspelen en voldoen aan de veranderende behoeften en eisen naarmate uw webshop groeit.

Magento is het nummer één open source e-commerce platform. Dit, door het grote aanbod van functionaliteiten, een krachtige code en de grote flexibiliteit in uitbreiding middels modulen. Door de grote community van developers is er sprake van een wereldwijde ondersteuning en zal het altijd doorontwikkeld worden. Via een paneel is de gehele webwinkel te beheren van marketing, zoekmachine optimalisatie tot het product- en verkoopbeheer. Functies zoals tags, productvergelijkingen, reviews en de single-page checkout zullen het het aankoopproces van de bezoekers vergemakkelijken.
Angry Nerds maakt voor u een krachtige B2C webshop op basis van Magento
Het aantal online verkopen neemt een enorme groei en is van steeds grotere toegevoegde waarde voor bedrijven. Een webshop vergt een relatief lage investering in verhouding tot het hebben en onderhouden van een winkel, waardoor u veel sneller de winst van uw winkel kunt overtreffen.
Ook voor de zakelijke markt en groothandels biedt Angry Nerds oplossingen. Met een business 2 business webshop van Angry Nerds bent u ervan verzekerd dat u een platform heeft staan die van daadwerkelijk toegevoegde waarde is voor uw klanten. In tegenstelling tot uw medewerkers is een zakelijke webshop 24/7 beschikbaar. Uw klanten kunnen gebruikmaken van pre-orders, u kunt binnen een bedrijf medewerkers specifieke rechten geven en u kunt uw klanten bestelsuggesties doen op basis van hun bestelgeschiedenis.

 
MAGENTO OFFERTE AANVRAGEN

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Nerd3