Drupal Websites

Veel grote bedrijven en overheden hebben inmiddels de overstap gemaakt naar Drupal. Dit flexibele CMS is geheel naar wens in te richten en biedt een breed scala aan mogelijkheden. De drupal experts van Angry Nerds Rotterdam zijn op de hoogte van alle ins-en-outs van dit bijzondere systeem.

Hoge performance

Drupal is een ontzettend krachtig systeem dat uitermate geschikt is voor grote websites. Uw Drupal website zal altijd voor 100% functioneren ongeacht de omvang. Verder beschikt Drupal over verschillende caching niveaus die de de snelheid garandeert. Dit zorgt voor de perfecte user experience.

Uiterst gebruiksvriendelijk CMS

Om uw Drupal website te onderhouden is het niet noodzakelijk om te beschikken over kennis om te programmeren. Onze experts zorgen ervoor dat u en uw organisatie ook zonder enkele technische kennis eenvoudig uw website up-to-date kunt houden d.m.v. simpele WYSIWYG-editors.

Drupal zoekmachine optimalisatie

Drupal draagt er aan bij dat uw website goed vindbaar is in Google. Dankzij Drupal wordt uw website zeer goed geïndexeerd. Voor de optimale vindbaarheid kunt u ook alle URL’s, een XML sitemap en de title tags beheren in het CMS voor de beste zoekmachine resultaten. Daarnaast zijn er natuurlijk nog bruikbare externe plugins.

Onafhankelijkheid

Drupal is open source wat inhoudt dat de broncode vrij beschikbaar is. Dit zorgt ervoor dat uw website snel en simpel te verplaatsen is van de ene naar de andere server. Qua specifieke wensen of behoeften kunt u ook allen kanten op met Drupal vanwege de flexibiliteit die dit systeem te bieden heeft.

Ideaal voor veel traffic

Verwacht u grote stromen bezoekers? Dit is voor Drupal geen probleem. Drupal is erop gebouwd om goed te presteren onder een hoge belasting. Het caching mechanisme elimineert lange database-queries ter verbetering van de prestaties en het verminderen van de server laadtijd.

Meertaligheid

Drupal is uitermate geschikt voor een website die beschikbaar moet zijn in meerdere talen. In het CMS kunt u gemakkelijk en snel ieder tekstblok prepareren voor andere talen. Ook niet-Europese talen zijn geen enkel probleem voor Drupal. In de loop der tijd is aantal talen snel uit te breiden mocht u dit wensen.

Drupal is een flexibel CMS

Een unieke kwaliteit waarin Drupal zich onderscheidt van nogal wat andere (Open Source) web CM systemen is de flexibiliteit van alle aspecten van de website. De ontwikkelaars en de eigenaar zijn in volle controle. Zowel frontend (Het uiterlijk van de website, het design) als backend (De plek waar u de inhoud van de website kunt beheren) zijn vrijwel compleet naar wens aan te passen. Hierdoor is Drupal een breed inzetbaar web platform voor een breed publiek. Het geschikt voor de kleine website tot de uitgebreide corporate site met een intranet, document management en zelfs een project management systeem. Daarnaast beschikt Drupal over uitgebreide community die ervoor zorgt dat het systeem zichzelf continue verbetert.

Drupal is een veilig CMS

Sinds 2006 heeft de Drupal developers community een speciaal security team. Dit team houdt zich alleen bezig met alle aspecten rond de veiligheid van Drupal. Voortdurend wordt de code geëvalueerd en eventuele veiligheidsproblemen direct opgelost. Om ervoor te zorgen dat uw website blijft functioneren op het hoogste level komen er jaarlijks meerdere updates uit van  Drupal. Om de kwaliteit te handhaven worden programmeurs voorgelicht over het gebruik veilige code in hun websites. Op gebruikersniveau is het mogelijk om per rol permissies te vergeven. 

Drupal en taxonomieën

Drupal is beroemd geworden dankzij haar taxonomie-mogelijkheden. Taxonomie is -strict gesteld- de wetenschap van classificatie. In de context van content management: een methode om content te organiseren / structureren, en wel zodanig dat deze maximaal toegankelijk is. Het kan gezien worden als tegenhanger van het traditionele hiërarchisch structureren van informatie. Taxonomie in Drupal ondersteunt een willekeurig aantal vocabulaires en de mogelijkheid zowel thesaurische als taxonomische relaties binnen vocabulaires aan te leggen. Waar het gaat om taxonomie is Drupal waarschijnlijk het best geëquipeerde CMS dat momenteel beschikbaar is.

Extranet bouwen met Drupal

Met een extranet kunt u effectief communiceren met uw klanten, partners of leveranciers. Drupal verzekerd u van grote flexibiliteit en een goede aansluiting op uw bedrijf. Door middel van het extranet kunt u allerlei informatie naar buiten toe verstrekken, zoals facturen of persoonsgegevens richting uw klanten. Voor oneindig veel mogelijkheden kan dit systeem worden ingezet. Voordelen van een extranet is ook de automatisering van diverse handelingen, al uw informatie staat opgeslagen op een veilige locatie en u kunt vanuit 1 plek gemakkelijk communiceren met uw partners.

Drupal als intranet

Drupal is ook in te zetten als platform van uw intranet. In het intranet kunt u alle interne informatie plaatsen voor een bepaalde doelgroep binnen uw organisatie. Op deze wijze wordt alle informatie in goede banen geleid. De grote voordelen hiervan zijn dat informatie niet meer verloren gaat, de arbeidsproductiviteit wordt verhoogd en het versnelt de interne communicatie. Alle inhoud van het pakket is te beheren via het CMS van Drupal. Ook uw externe applicaties voor HR of projectmanagement zijn in veel gevallen te koppelen aan dit systeem.


Drupal veelgestelde vragen

  • Is het mogelijk om een webshop met Drupal te maken?
  • Heeft Drupal speciale hosting nodig?
  • Wat kost een Drupal website?
  • Is Drupal geschikt voor SEO (zoekmachineoptimalisatie)?
  • Waarom zou ik een Drupal expert uit Rotterdam inhuren?

 
DRUPAL OFFERTE AANVRAGEN

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht