iOS/Android Apps

De optimale klantrelatie is een mobiele applicatie de perfecte oplossing. Via een app op een smartphone of tablet heeft uw doelgroep bijna altijd tot uw informatie.

Gebruikservaring

Een app is geoptimaliseerd voor de laadsnelheid van informatie. Daarnaast biedt een app een betere gebruikservaring voor uw doelgroep, omdat een applicatie ook geoptimaliseerd is voor kleine schermen. Uw klant gaat niet van huis zonder zijn smartphone, dus u bent altijd bij de hand.

Dynamisch

Alles wat u nu via dure communicatiemiddelen verteld kunt u kwijt in uw bedrijfsapp. Folders, brochures, klantenkaarten, plattegronden.  Kijk eens om uw heen in bedrijf en ga na hoeveel geld u kunt besparen. Bovendien is de content altijd aan te passen.

Verhoogde sales

Apps maken het uw klanten makkelijker de weg naar u te vinden. Ze zien leuke acties en aanbiedingen in uw app. Alles gaat mobiel en omdat ze vanaf elke locatie uw app kunnen openen, is uw bedrijf toegankelijker dan ooit tevoren. Uit diverse onderzoeken blijkt dat bedrijven met een app maar liefst 25% meer online omzet genereren. 

Relatief goedkoop

Vergeleken met een website of reclamedrukwerk is een app helemaal niet duur. Tegen relatief lage kosten heb je een product dat lange tijd meegaat, dit in tegenstelling tot drukwerk. Dat wil overigens niet zeggen dat u een eenvoudige app krijgt. We kunnen de app zo geavanceerd maken als u wilt.

Klantrelatie

In de business-to-business markt wordt een zakelijke app steeds vaker ingezet om een hechtere band op te bouwen met bestaande klanten en prospects. Toepassingen zijn o.a. al uw op-to-date productbrochures in één app. Via de app communiceert u tevens 1-op-1 met uw klanten.

Gemakkelijk in onderhoud

Je kunt je eigen app simpel onderhouden met een CMS. Iedereen kan alle inhoud beheren. Het actueel houden van sommige informatie in de app kan zelfs helemaal automatisch. Onze specialisten linken je data met een webservice en zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Alle wijzigingen staan automatisch in de app.

De bedrijfsvoering wordt flink verbetert door de mogelijkheden die de mobiele revolutie biedt. Het wordt er allemaal een stuk efficiënter en gemakkelijker van. Voor een event of congres maakt u snel en simpel alle informatie overzichtelijk. Op die manier kan uw klant via hun telefoon op de hoogte blijven van alles wat er speelt. Dit kan natuurlijk toe worden gepast voor interne doeleinden.
Elke keer als een klant op zijn telefoon kijkt ziet men uw logo/App. Dagelijks kijkt iemand gemiddeld 23 keer op zijn of haar telefoon. Als men uw diensten weer nodig heeft is het zeer aannemelijk dat men eerst met uw contact opneemt. Mensen houden over het algemeen van gemak en snelheid. Met uw bedrijfsapp bent u dus altijd binnen handbereik.  Via een gebruiksvriendelijke interface kan de klant direct contact zoeken, feedback geven, afspraken maken, sparen voor korting en nog veel meer. Het is dus een hele goed tool om klanten aan u te binden.
95% van de mobiele gebruikers gebruikt zijn/haar telefoon om lokale informatie op te zoeken. 88% van deze gebruikers ondernemen dezelfde dag nog actie. Daarnaast surft 81% via hun mobiel op internet, 77% gebruikt zoekmachines op hun smartphone en gemiddeld 79% houdt zijn/haar telefoon in de gaten tijdens dagelijkse bezigheden. De cijfers tonen duidelijk aan dat de hele internet marketing verschuift naar mobiel. Bovendien komt in december 2014 voor het eerst meer internetverkeer van smartphones dan van de gewone computer.  Met een app bent u hier op voorbereid.

 
iOS/ANDROID OFFERTE AANVRAGEN

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Nerd1