Maatwerk Software

Software helpt bij veel bedrijfsprocessen, maar uw bedrijf is uniek. Standaard applicaties kunnen vaak niet aan alle wensen van u of van uw klant voldoen. Wanneer dit het geval is, kunt u kiezen voor maatwerk software. Onze specialisten ontwikkelen een pakket voor u dat aansluit op uw behoeften.

Relatie beheer

In vrijwel elke applicatie wordt gebruik gemaakt van relaties met bedrijven en natuurlijke personen. Onze specialisten zorgen ervoor dat u gemakkelijk al uw contacten kunt ordenen en onderhouden via een simpel systeem. Onze specialisten leggen corporate structuren aan waarin al uw medewerkers kunnen werken.

Verbeterde werkprocessen

Maatwerksoftware wordt gemaakt geheel naar uw eisen en wensen. Automatisering is een ondersteunend middel voor uw processen, dus geen vervanging! Door maatwerksoftware in te zetten bij uw bedrijfsvoering haalt u het maximale rendement uit uw processen.

Maximale ondersteuning

Met maatwerk software zorgt u ervoor dat u in ieder geval maximale ondersteuning krijgt, omdat de software geheel geschreven is naar uw processen en dus niet andersom. Elk bedrijf is anders en dat vraagt dus ook om eigen specifieke behandeling. Onze specialisten staan klaar om u in dit traject te begeleiden.

Meer rendement

Maatwerk software levert reeds op korte termijn veel rendement en is zelfs essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Want bedrijven zijn net mensen, ieder mens is anders, en zo is elk bedrijf ook anders. Met dit gegeven in ons achterhoofd bouwen wij uw software pakket, zodat dit aansluit op de werkwijze die u het prettigst vindt.

Persoonlijk contact

Onze experts gaan zich verdiepen in uw bedrijf. Dit beeld kan direct worden vertaald naar de software. Zodoende sluit het software pakket dat u gebruik aan op uw werknemers, wensen en bedrijfscultuur. Dit levert direct resultaten op voor uw organisatie.

Onderhoud

U bent en blijft altijd betrokken vanaf de analyse van vereisten, het ontwerp tot en met de implementatie van de software. En ook de vele jaren daarna. Door deze betrokkenheid blijft de kwaliteit van de software geborgd. Onze specialisten blijven toezicht houden op het technische onderdeel zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf.

In de dagelijkse praktijk blijkt dat veel van onze klanten bedrijfsprocessen hebben die niet passen in de standaard software die in hun branche te verkrijgen zijn of de software is te duur in aanschaf en vanwege verdere licentiekosten. Ook kan het zo zijn dat niet alle (bedrijfs)gegevens en andere data in een centrale database terecht komen, maar in tekstdocumenten of ergens op de harde schijf. Als men al deze gegevens probeert te combineren ontstaan problemen omdat de gebruikte bronnen vaak volgens eigen technologieën zijn vastgelegd en/of ontworpen. Maatwerk software is voor de situatie de oplossing voor uw probleem.
Standaard software helpt u bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en het verbeteren van efficiency. Maatwerk doet hetzelfde maar biedt u daarbij concurrentievoordeel! U kunt meer dan uw concurrent! Gebruik deze kracht om slimmer uw klanten te bedienen en genereer meer omzet.
Er is een kloof tussen business en IT doordat zij elkaars taal niet spreken. Onze specialist heeft dit obstakel gelukkig niet. Dit maakt het gemakkelijk om de wensen en eisen van de business feilloos naar een functionele applicatie te vertalen. Zo spreken business en IT dezelfde taal in één platform.

 
MAATWERK SOFTWARE OFFERTE AANVRAGEN

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Nerd1