FAQ

Hoe lang duurt het voordat mijn website gereed is en live staat?

Dit kan variëren van 1 week (voor kleine websites) tot 4 maanden (voor de meest uitgebreide websites).

 

Wilt u exact weten hoe lang het gaat duren en wat het gaat kosten om een website voor u te laten realiseren door Angry Nerds? Vraag dan direct een offerte aan.

Wat kost een website?

Wat kost een website? Dat is een bekende vraag bij Angry Nerds. Wij hebben daarom ook 3 pakketten opgesteld waar u uit kunt kiezen. Zo weet u wat u kunt verwachten en zijn er geen verassingen achteraf.

 

Elk pakket kan met verschillende modules worden uitgebreid. Voor een juiste prijsopgave kunt u een geheel vrijblijvend offerte aanvragen.

Kan ik zelf mijn website onderhouden?

Ja, dit is mogelijk. Wanneer u door Angry Nerds een website laat bouwen, kunt u deze uiteraard uiterst eenvoudig onderhouden. Dit maken wij mogelijk door een CMS (Content Management Systeem) aan uw website te koppelen.

 

U kunt met dit systeem o.a.: bestelsystemen en nieuwssystemen onderhouden, logboeken bij houden, teksten wijzigen, afbeeldingen toevoegen, links toevoegen en nog veel meer. Voor meer informatie neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wat moet ik aanleveren voor mijn website?

Tijdens een eerste gesprek vragen wij om de missie en visie van uw organisatie, welke groep(en) u wilt aanspreken en welke ideologie er is. Zo kunnen wij onderzoeken wat de beste grafische ontwerp is en hierop aanpassen. Wanneer wij beginnen met het ontwerpen hebben wij producten nodig uit uw bestaande huisstijl (visitekaartjes, briefpapier, logo’s en typografie). Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw website het perfecte gezicht voor uw organisatie krijgt. Wanneer u nog geen bestaande huisstijl heeft kunt u dit door Angry Nerds laten verzorgen.

 

Wanneer u zelf foto of video grafisch materiaal bezit kunnen wij dit ook gebruiken.

Wat is een hosting?

Hosting is nodig om uw webshop op het internet te plaatsen. Met webhosting huurt u per jaar schijfruimte en dataverkeer zodat u uw webshop kan vullen en bezoekers uw webshop kunnen bezoeken.

 

U kunt zelf ervoor kiezen om webhosting te nemen of het ons laten verzorgen. Wij zorgen voor een optimale snelheid zodat uw webwinkel zonder problemen, ook wanneer er veel bezoekers zijn, kan blijven functioneren.

Wat is de leveringstermijn van een webshop?

Net als bij een normale website kan dit variëren. Voor kleine webwinkels kan het ongeveer 2 á 3 weken duren, terwijl de meest uitgebreide webwinkels ongeveer een half jaar duren voor levering.

 

U kunt de ontwerp van de webwinkel online blijven volgen via een test domein wat u van ons zult krijgen. Zo kunt u zelf de snelheid van onze dienstverlening meemaken.
Wilt u exact weten hoe lang het gaat duren en wat het gaat kosten om een webwinkel voor u te laten realiseren door Angry Nerds? Vraag dan een geheel vrijblijvend offerte aan.

Wat is webhosting?
Webhosting (of hosting) is het onderbrengen van je website op een computer (server) die permanent verbonden is met internet. Op die manier is je website bereikbaar voor al je bezoekers.
Welke pakket heb ik nodig?

U huurt ruimte op een van onze servers. Wij beheren de server voor u en zorgen ervoor dat u website veilig en bereikbaar is. Voor het hosten van een website hoeft u geen verstand te hebben van servers of configuraties. Wij regelen het allemaal voor u.

 

Breng uw website bij Angry Nerds onder en ervaar onze optimale service en snelheid! Onze hostingpakketten zijn zorgvuldig samengesteld, er is altijd een pakket dat bij u past.

Wat is dataverkeer?

Dataverkeer is het aantal GB (of MB of KB etc.) dat wordt verbruikt door het bezoeken van uw website, het versturen van e-mail en al het overige internetverkeer. Bezoekt iemand uw website, dan download hij bestanden (data) naar zijn computer om deze te bekijken. Hoe vaker uw website wordt bezocht, des te meer data uw website verzendt.

 

Ook het plaatsen van bestanden op uw website genereert dataverkeer. Wanneer er een bestand van 1 MB op uw website staat, dat 100 keer wordt bezocht, dan betekent dit in theorie dat u 100 MB dataverkeer verbruikt.

Kan ik ook per maand betalen?
Wij factureren in de meeste gevallen alleen jaarlijks. Per dienst kan dit wel verschillen. Uiteraard krijgt u in het begin van ons te horen wat de mogelijkheden zijn.