JERSEY BOYS VALENTIJNSBOODSCHAP

No Tags | Apps · Hosting · Uncategorized · Video

De Jersey Boys zorgen voor een groot succes met hun unieke Valentijnsboodschap!
 
De afgelopen valentijnsperiode heeft Social Brains in samenwerking met Stage Entertainment zichzelf weer van de romantische kant laten zien. Via een facebook-app op de facebookpagina van Jersey Boys en via www.jerseyboysvalentijnboodschap.nl konden bezoekers zijn/haar valentijn verassen met een unieke en persoonlijke valentijnsboodschap van de Jersey Boys. De gebruiker had 3 keuzes: iemand de liefde verklaren, een volgende stap zetten of de relatie beëindigen. Daarna konden de persoonlijke gegevens worden ingevuld en de boodschap was klaar om verstuurd te worden. Zie hieronder 1 van de eindresultaten.
 

 
Social Brains heeft de gehele campagne, van de vormgeving tot de video’s en de techniek bedacht en uitgevoerd. Alle werkzaamheden (designs realiseren, alle techniek, de video scenario’s bedacht, gefilmd en gemonteerd en een ondersteunende social media campagne via de social kanalen van Jersey Boys met advertenties op Facebook, Facebook content en tweets) zijn uitgevoerd in een korte periode van een maand. In 2 weken tijd werd de app ruim 7000 keer bezocht, werden de video’s bijna 15.000 keer bekeken en werden er ruim 1000 mensen verrast door de Jersey Boys met een unieke valentijnsboodschap.
Het grote succes van de campagne was niet alleen op het internet te vinden. De Jersey Boys zijn ook in de uitzending geweest bij Show Vandaag en bij Life4You waar Irene Moors, Carlo Boszhard verraste met een boodschap van de Jersey Boys. 
 
jerseyboyzzzz

 

 

 

 

 

 

 

 

JerseyBoysValentijngroetresized